NorwayNO

Kjøp Paxil Online Norge

Stopp depresjon nå - det er enkelt!

buy paxil paroxetine

Paxil (Paroxetine)

Paxil (Paroxetine) er beregnet for behandling av depresjon i ulike etiologies. Den brukes til å behandle reaktiv atypisk post psykotiske depresjon samt dystymi. Stoffet viser høy aktivitet i behandling av tvangstanker, panikkanfall, agorafobi, sosiale fobier, mareritt og angst lidelser av ulike etiologies.

Kjøp Nå

PAXIL: SØKER PSYKISK HELSE

Psykiske lidelser blir klarere og mer tydelig etter hvert som årene går. Ikke bare fordi folk blir mer klar over at det er psykiske problemer som må løses, men fordi de er å realisere det virkelig tilgjengelig behandlinger er å gjøre en betydelig forskjell for symptomatology av de som er i konstant lidelse.

Noen av de sykdommer som har vært kastes tilbake i de senere år er depresjon og fobier, to lidelser som kan raskt uskadeliggjøre dem som arbeider i eller har et aktivt liv, desto mer fordi en stor del av befolkningen underestimates virkningen av disse sykdommer og bare fører til at situasjonen til å bli mer alvorlig.

Medikamenter som har blitt brukt i de senere år i psykiatrien har utviklet seg mye. For eksempel, første generasjon legemidler eller antipsykotika brukte i utgangspunktet hadde for mange ugunstig virkninger, slik at leger selv foretrakk å la pasienter ubehandlet heller enn å gi dem noe å uskadeliggjøre dem. Men, ting har forandret seg mye, og medisinen har avansert, skape nye generasjonen medisiner i stand til å gjøre ting annerledes.

En av de medikamenter som har blitt mye brukt som en løsning på disse lidelser er Paxil, en selektiv hemmer av reopptak av serotonin, et av de grunnleggende hormoner i kontroll av stemningen.

Uten tvil, dette er en viktig gruppe legemidler som har blitt brukt oftere i de siste årene som de har færre bivirkninger enn resten, og er mer romanen, men la oss få litt mer inn i arbeidet med Paxil og serotonin reuptake inhibitors.

SSRI OG MENTAL STATUS

Serotonin er en nevrotransmitter, som betyr at det har tilsyn med å kontrollere følelser og humør gjennom regulering av de ulike impulser som foregår i hjernen vår hvert sekund.

Det er ikke alltid tilfelle at serotonin er under ideelle nivå eller konsentrasjon (som er tilfellet med hva som kan skje i depresjon), men noen ganger trenger vi større beløp for å være i stand til å reagere som vi normalt gjorde. Faktisk, behandling med antidepressiva - mer ofte er midlertidige, og aldri permanent, noe som betyr at det er ikke et problem med vår vanlige serotonin syntese.

Selv så, det er viktig å vite at dette signalstoffet kan regulere andre ting enn følelser, slik som appetitt og følelse av metthet, kroppstemperatur, seksuell appetitt, motorisk aktivitet, persepsjon, kognisjon, og så videre. Selv når vi vurderer deres effekter i kombinasjon med andre nevrotransmittere, vi har en lang liste over interessante effekter.

MEKANISMEN FOR HANDLING AV PAXIL

Nå, hva Paxil (Paroxetine) gjør, er å hemme de ansvarlige for redigitalisere serotonin midt i synaptic plass, etter signalstoffet trer i kraft. Under normale forhold, celler nær som synaptic plass er ansvarlig for reabsorbing serotonin. Men Først, vi ønsker å si noe: Paxil er en spesialist i å hindre dette fra å skje.

Med Paxil, prøver vi å fylle synaptic plass med serotonin, for å forlenge dens effekt på nerve-terminaler. Selv om det er en ganske nyttig handling, problemet er, som vi har nevnt, som serotonin ikke bare påvirker humør og følelser, men også endrer annen ansamling av tegn og symptomer som er mediert av dette hemming.

For denne grunn, som andre medisiner, brukes i psykiatri til å styre psykiske lidelser, serotonin er viktig bivirkninger som bør bli tatt vare på.

FARMAKOLOGISKE DATA PÅ PAXIL

Veien Paxil reiser i kroppen vår er også viktig. I tilfelle av absorpsjon, den har en ganske høy pris i fordøyelseskanalen selv om det har metabolismen av den første nedsatt trinn, noe som betyr at personer med lever-problemer bør ikke ta denne type antidepressiva.

Etter 7-14 dager med behandling, effektiv blod konsentrasjoner vil bli innhentet. Dette betyr at det er vanskelig å observere betydelige endringer i humør til at mengden av tid. Derfor må vi være tålmodig og vente til den når den ideelle konsentrasjon.

Etter sin handling, om 21h etter at den kom inn i kroppen vår, serotonin er eliminert gjennom leveren, som behandler det og gir opphav til andre metabolitter som er inaktive. Selvfølgelig, denne gangen varierer hos eldre og hos personer med leverproblemer.

INDIKASJONER - HVEM BØR TA PAXIL?

Mens det er mange viktige retningslinjer som ivaretar alle Ssri, de mest aktuelle er de som er listet opp nedenfor.

Depresjon

Depresjon er en stor psykiatriske humør uorden, hvor følelser av sorg og tristhet overvelde oss for lengre perioder av gangen, hindrer oss fra å utføre våre daglige aktiviteter. Utvilsomt, det er en av de mest studerte sykdommer i de senere år, noe som er bare begynnelsen for å vite sine physiopathology i sannheten.

Eksperter nevne at dette er en multifactorial sykdom, hvis opprinnelse har å gjøre med genetiske, biologiske og psykososiale faktorer, ikke bare de som er direkte relatert til psykologi. I dag, oksidativt stress og antioksidanter i kroppen vår er enda mer relevant i forhold til depresjon.

Paxil er en nødvendig arbeidshest mot depresjon. Det er ikke bare behandling par excellence for felles saker, men også for forebygging av tilbakefall og tilbakefall av sykdommen (som er svært hyppig). Behandling med dette stoffet har vist seg å ha en bevist effekt på opp til ett år, noe som betyr at de som bruker det har en sikker effekt for minst denne perioden.

Husk at de fleste ofte våre begynner kroppen å tilpasse seg Paxil til en slik grad at det har rett og slett ingen effekt på oss, så vi er nødt til å endre stoff.

På den annen side, de to første ukene av bruken av dette stoffet i pasienter med depresjon er nøkkelen. Som vi sa før, dette er den tiden som er nødvendig for å nå plasmakonsentrasjon er nødvendig for å se effekten av Paxil.

Tvangslidelser

OCD er også en av de sykdommer som kan behandles med Paxil. Utbruddet av denne lidelse er vanligvis knyttet til aktiviteter knyttet til personlig hygiene, men kan i utgangspunktet være hva som helst. Det bør bemerkes at Paxil, som Ssri, har vært godt studert og har vist seg å være effektiv.

Ikke bare kan de perfekt angrep kontroll av tvangstanker og tvangshandlinger, men, som med depresjon, har du tilbakefall prophylaxis, som betyr at du vil være skjermet fra relapsing til OCD igjen, med en høy sikkerhet indeks.

Likevel, som med alle andre sykdommer, alle Ssri fungerer godt for denne lidelsen, selv om Paxil er en av de med høyest sikkerhet standard. Små endringer i molekyler som kan skape store endringer i kroppen vår.

Sosial Angst og Fobi Lidelse

To andre viktige sykdommer i psykiatriske område, perfekt behandlet av Paxil, er angst lidelse og sosial fobi. Disse to sykdommene er utrolig invalidiserende, tvinge folk til å unngå rutine sine liv.

Selv de ikke bare representerer en vanskelig lidelse, men de kan også gå inn som en risikofaktor for lider av depresjon. Av denne grunn er det viktig for effektivt å håndtere denne type sykdom og Paxil som er et utmerket våpen for dette.

HVORDAN PAXIL (PAROXETINE) ER BRUKT

Først ønsker vi å si noe: dette er ikke en helt gratis medisin, så du må gå til en spesialist for å søke om en resept. Psykiatrisk vurdering er grunnleggende som en normal del av våre liv, selv om vi ennå ikke er oppfordret til å se en psykiater bare for å bevare vår mentale helse.

Vi kan imidlertid nevne for deg at behandlingen av depresjon - og resten av sykdommer vi har snakket om, ville være ufullstendig uten spesialisert og tilrettelagt psykoterapi for deg, hvis du har noen av disse problemene. Paxil (Paroxetine), selv om en trygg behandling, er ikke magi, og også når vi ønsker å eliminere depresjon, må vi bruke alt vi har på hånden, til å gjøre det.

Det er nødvendig for deg å gå til din spesialist som vil anbefale Paxil eller noen annen behandling, avhengig av din fysiske og mentale tilstand. Selv om du føler at du har noen andre type lidelse -enten behandlet med Ssri - gå til fastlegen din.

Nå, i tilfelle av depresjon, standard dose er 20 milligram per dag, selv om noen pasienter kan trenge høyere doser avhengig av alvorlighetsgraden i deres situasjon. Husk at vi alle reagerer forskjellig på medisiner, og noen av oss er mer sensitive enn andre, slik at en lavere dose kan være nødvendig å ha den samme effekten.

I tilfelle av obsessive-compulsive disorder det krever tilsvarende doser, men maksimal dose er litt høyere, opp til 60 mg daglig. Det er også viktig å nevne at dosen bør økes gradvis, øker med 10 mg hver uke. Hvis dette ikke gjøres på denne måten, pasientens kropp kan bli overeksponert og ugunstig virkninger ville bli for alvorlig.

Med sosial angst og fobi, doser er ganske lik. Selv så, det maksimale beløpet som kan brukes er kun 50mg om dagen, og ikke mer fra det. Det er også nødvendig å understreke at de eldre må høye doser, slik at de kan ha effekt, men aldri så høye som de vi har nevnt. Derfor kan du starte med 20-30mg, men ikke ta dem utover 40 mg.

Bruk hos barn er ikke godkjent eller anbefalt, så det er nødvendig å prøve andre teknikker med dem som anvist psykoterapi. Selv om depresjon kan vises i denne alderen, er det som oftest kommer i løpet av tenårene eller i voksen alder.

Ideen er å administrere måltider sammen med mat for å forbedre deres absorpsjon og farmakologiske egenskaper som vi har analysert tidligere. Nivåene av dette stoffet bør kontrolleres på 2-3 uker for å finne ut om det er å være effektive. Hvis pasienten ikke har noen symptomer, kan vi være sikker på at den vil fortsette å arbeide for minst et år.

Pasienter med nedsatt nyrefunksjon (en annen måte som stoffet er eliminert) eller med nedsatt lidelser ikke kan forbruke mer enn 20 mg en dag og deres nivåer må stadig vurderes for mulig overdose eller dødelige konsentrasjoner i pasienten.

KONTRAINDIKASJONER OG MULIGE BIVIRKNINGER

Innenfor kontraindikasjoner, både relativt og absolutt, vi har først allergi til det sammensatte. Den relative de inkluderer bipolar lidelser, hvor syklusen av lidelse kan bli akselerert, epilepsi, hyponatremi, nedsatt lever-eller nyre lidelser, og jobber som er relatert til aktiviteter som innebærer en stor mengde konsentrasjon, for eksempel bilkjøring.

Paroxetine (Paxil), fordi det fungerer på cerebral nivå, kan endre visse neuronal synapser som kan senke krampeterskelen, noe som gjør det lettere for pasienten å gå inn i krampe. På grunn av dette, er det nødvendig å gjøre en grundig klinisk kontroll på pasienter med epilepsi som lider av sykdommer som må behandles med Ssri.

Blant de negative effektene vi har mange, og inkluderer blant de mest vanlige og hyppige som appetitt lidelse, døsighet, søvnløshet, aggressivitet, endring av konsentrasjon, hodepine, tåkesyn, etc. Enda mer alvorlige som kan sette pasientens liv i fare, for eksempel økning i kolesterol nivåer og suicidal og selv-å skade atferd, særlig hos ungdom i løpet av de to første ukene av bruk.

Paxil (Paroxetine) er utvilsomt en viktig stoff i behandling av sinn-relaterte lidelser, spesielt de som er orientert mot depressive sfære, men det må bli nøye overvåket av en spesialist.

Behandlinger som brukes i psykiatrien er ganske delikat. Ingen kan være lett foreskrevet og krever en stor psykologisk evaluering. Det er derfor vi anbefaler at du går til fastlegen din for å bli tildelt en psykiater i tilfelle denne eller noen andre sinn-relaterte lidelse er mistenkt.

Husk mental helse er blomstrende og det er for en grunn bare: psykiske lidelser er reelle og invalidiserende, og det er bedre å hindre dem enn å behandle dem.

pharmacy offer
HOME POLICY FAQ ABOUT CONTACT